InstaDM For Android

ImageImage

Instagram is a very useful and enjoyable app. I should know given my addiction to it and following others and their photos. It is a quite restrictive app, however. One such problem is the inability to private message other Instagram users. Fortunately, there’s an app that fixes that problem.

InstaDM offers a full featured chat client all through the Instagram API. Users can chat privately to their heart’s content with contact lists of users’ favorites possible as well as push notifications. It’s an ideal way to chat to friends and to make some new ones, thanks to the ability to search for any user from within the app.

Tekken Vs Streetfighter

Tekken Vs Streetfighter

 wow biar btul ada game cenggini....dahsyatt!!!

Ketagihan Facebook Semakin Tinggi

Ya...itulah kenyataannya....ketagihan facebook dalam negara kita semakin tinggi... apa yang dorang buat sampai 4jam dok main facebook?...ada apa dalam facebook?...haha...aku pon x taw la...
cer korang bagi komen skit...huhu... tp sblom tu kita layan dlu video nih... baru korang post komen...hehe...

My Voice 1M - Bala Tentera Baharu BN

Sementara itu, petang tadi Datuk Seri Mohd Najib melancarkan bala tentera baru Barisan Nasional - sukarelawan media sosial - My Voice Satu Malaysia.

Ia sejajar dengan revolusi teknologi komunikasi dan maklumat, ICT di negara ini.

DATUK SERI MOHD NAJIB TUN RAZAK / PERDANA MENTERI

"Bergerak di FB, Twitter, video sesiapa saja yang kita anggap sebagai pelaku media sosial ini. Saya nak nyatakan bahawa BN mengiktiraf saudara saudari sekalian, iktiraf dalam erti kata saudara saudari merupakan para pejuang dan bala tentera baru BN".

Datuk Seri Mohd Najib melancarkan My Voice Satu Malaysia sempena Konvensyen Media Sosial Satu Malaysia di Pusat Dagangan Dunia Putra petang tadi.

Katanya - wahana itu penting kerana golongan muda kini menggunakan alam maya sebagai saluran utama sumber maklumat.

Justeru, ia perlu digunakan bukan sahaja untuk mendengar denyut nadi rakyat dan menyampaikan maklumat kepada rakyat, malah menjadi satu landasan untuk menilai pandangan rakyat terhadap kerajaan.

Lebih 1,500 pengamal media sosial yang mempunyai akaun laman blog, Twitter dan Facebook - menghadiri konvensyen ini.

dah habis baca jom layan video ni kejap...hehe

[Overclock + Root] Samsung Galaxy S2 I9100G

Lihatlah perbezaan yang ketara apabila S2 I9100G di lajukan...huhu...smua berjalan lancar.....



kalau korang nak tau macam mana nak lajukan cpu s2  I9100G dari 1008 Mhz  --> 1200Mhz..

mula2 korang kena Root dulu pastikan kernel untuk model "G"

kalau nak tau cara2 root model "G" ni ...sila pergi kat sini....

Tekan sini

Lepas tu korang download Set Cpu...

selamat mencuba.....